O nama i našem OPG


Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Krušvar ima dugu tradiciju u održivoj poljoprivrednoj proizvodnji. Iz tog razloga 2011.godine upisali smo se u Upisnik proizvođača u ekološkoj proizvodnji.Nalazimo se u blizini grada Buzeta na čijim su se pitomim brežuljcima i u blizini rijeke obitelji oduvijek bavile poljoprivredom, pa tako je i naša obitelj naslijedila prije svega ljubav i poštovanje prema zemlji, radišne ruke i želju za kvalitetnim i prirodnim poljoprivrednim proizvodima.Obitelj je kroz nekoliko generacija brižljivo čuvala i njegovala stara sjemena autohtonih sorti kukuruza (bijeli, žuti) i pšenice.

Pritom je i svaka sljedeća generacija u proizvodnju i posao unijela nove ideje i odredila nove razvojne puteve, prvenstveno u preradi žitarica. Počelo je s mlinom na kamen jer se takvim mljevenjem dobiva najkvalitetnije i nutritivno najpotpunije brašno. Danas već od takvog brašna u ponudi nudimo gotove proizvode: tjestenine (bez aditiva) te raznovrsne posebne vrste mlinarskih proizvoda.#

Na osnovi iskustva prethodnih generacija u poljoprivredi i mljevenju mlinom na kamen, za budućnost imamo u pripremi nove proizvode iz visokokvalitetnih namirnica.
Naš moto:

Najvažnija je kvaliteta proizvoda i pošten odnos prema prirodi, radu i suradnicima.”

Njime smo htjeli poručiti da možete imati povjerenja u naše proizvode i njihovu kvalitetu.